Szarka Ákos a Twins Gym edzője

Szarka Ákos

Ákos

Tizenegy éve foglalkozom a sportággal. Hazánkat a nemzetközi mezőnyben is képviselő versenyzőként mind az akrobatikus, mind az erőelemek minél magasabb szintű kivitelezése, új, látványos és technikás kombinációk bemutatása a célom.

Személyi edzőként azokkal a hobbisportolókkal foglalkozom, akik akár fiatal, akár idősebb korban szeretnének megismerkedni ezzel a teljes testet, az izomzatot és a mozgáskoordinációt egyaránt látványosan fejlesztő mozgásformával. Versenyedzőként a tehetségek gondozására is nagy hangsúlyt fektetek, rövidebb és hosszabb távra szóló, kifejezetten versenyzői felkészítést is vállalva.

Oktatóként, saját módszertant kidolgozva – hazánkban elsőként – pedig azokat az edzőket képzem, akik ezt a gyorsan népszerűsödő mozgásformát is szeretnék palettájukon tudni. A célom mindezzel? Hogy mindenki, aki a street workoutot választja, szakszerűen indulhasson neki ennek az izgalmas edzésformának – elkerülve a hibás, adott esetben az izomzatra, ízületekre káros, rossz tartásokat és azok rögzülését. Mindezek helyett olyan szakszerű, stabil sportági alapot adva, mely akár a legmagasabb szintekig fejleszthető.

A Twins Gymben tartott erő és állóképesség fejlesztő, csoportos köredzéseim a street workout alapjaiból épülnek fel, elsődlegesen a has-, törzs-, váll-, hát- és karizmokat fejlesztve. Ajánlott minden korosztály számára, minden szinten, azoknak, akik jobb erőnlétet és állóképességet szeretnének elérni.

Verseny-eredmények:

Aranyérem a 2013-as magyar világbajnoki selejtezőn

Bronzérem a 2013-as világbajnokságon

Aranyérem a 2013-as szlovák nemzeti bajnokságon

Bronzérem a 2014-es magyar világbajnoki selejtezőn

Aranyérem a 2014-es zágrábi világkupa állomáson

Aranyérem a 2015-ös magyar világbajnoki selejtezőn

Mikor tart órát