Szarka Ákos

Ákos

Tizenhárom éve foglalkozom a sportággal. Személyi edzőként azokat a hobbisportolókat tanítom, akik akár fiatal, akár idősebb korban szeretnének megismerkedni ezzel az izomzatot és a mozgáskoordinációt egyaránt látványosan fejlesztő mozgásformával. Versenyedzőként a tehetségek gondozására is nagy hangsúlyt fektetek, rövidebb és hosszabb távra szóló, kifejezetten versenyzői felkészítést is vállalva.

Oktatóként, saját módszertant kidolgozva – hazánkban elsőként – pedig azokat az edzőket képzem, akik ezt a gyorsan népszerűsödő mozgásformát is szeretnék palettájukon tudni.A célom mindezzel? Hogy mindenki, aki astreetworkoutotválasztja, szakszerűen kezdhessen neki ennek az izgalmas edzésformának –elkerülve a hibás, adott esetben az izomzatra, ízületekre káros, rossz tartásokat és azok rögzülését.Mindezek helyett olyan szakszerű, stabil sportági alapot adva, mely akár a legmagasabb szintekig fejleszthető.

A Twins Gymben tartott erő és állóképesség fejlesztő,csoportos köredzéseim a streetworkout alapjaiból épülnek fel, amik extrémen jól építenek nagy és szálkás izomzatot. Elsődlegesen a has-, törzs-, váll-, hát- és karizmokra összpontosítva, ajánlott minden korosztály számára, minden szinten, azoknak, akik jobb erőnlétet és állóképességet szeretnének elérni.

Sporteredményeim:

Aranyérem a 2013-as magyar világbajnoki selejtezőn

Bronzérem a 2013-as világbajnokságon

Aranyérem a 2013-as szlovák nemzeti bajnokságon

Bronzérem a 2014-es magyar világbajnoki selejtezőn

Aranyérem a 2014-es zágrábi világkupa állomáson

Aranyérem a 2015-ös magyar világbajnoki selejtezőn

Ezüstérem a 2016-os római világkupaállomáson

Bronzérem a 2016-os zágrábi világkupaállomáson

Aranyérem a 2016-os magyar dubai világkupaállomás selejtezőn

Bronzérem a 2016-os dubai világkupaállomáson

Mikor tart órát