Edzőterem Buda szívében

K-1 csillaga Thai_box csillaga crossfit csillaga

Twins Gym egy, az 1938-as években épült óbudai villában működő professzionális thai-, kick-box és crosstraining klub. A thai-, kick-box és a funkcionális edzés alapját adó crosstraining mellett sokan látogatják a brazil jiu-jitsut, a földharc elsajátítására, és a jógát lazításhoz.

A válogatott sportolók mellett járnak olyanok is a klubba, akik formába szeretnének kerülni, magabiztosabbak akarnak lenni vagy éppen önvédelmet szeretnének tanulni. Profi versenyzők szabják a mértéket, de a fiatal mamáktól az irodákból kiszabadult emberekig, mindenki jól érzi magát. A gyerekekre kiemelten figyelünk.

A klub sikerének alapja az erős szakmai háttér: az oktatók többsége nemcsak oktat, hanem versenyzik is. Az edzések jó hangulatúak, az edzők megközelíthetőek és nemcsak szlogen az, hogy bárkit szívesen látunk. A nálunk edző közösség sokszínű, a hangulat a klasszikus sport egyesületeket idézi...Muhammad Ali

"the impossible is nothing"
Muhammad Ali

Edzők

Roli tartja a thai-kick box (k-1) edzéseket a Twins-ben

Schildkraut Roland

Roli 26 éve foglalkozik küzdősportokkal. 16 évig volt Taekwondoo versenyző, ezalatt 60 győztes mérkőzése volt, vereség nélkül. Az elmúlt tíz évben thai-, kick-box technikákkal egészítette ki tudását. Az edzéseket a holland thai-, kick-box stílusnak megfelelően vezeti, kezdők és haladók, nők és férfiak részére. A kicsiknek külön gyerek-edzést tart.

Részletek »

Dávid, Csámpár Jani egyik legkiemelked?bb Brazil Jiu Jitsu versenyz?je

Keszler Dávid

2009-ben Csámpár János vezetett be a kevert harcművészetek és a brazil jiu-jitsu világába. 2010-ben a magyarországi Gracie Barra Akadémián folytattam a BJJ gyakorolását Max Carvalho fekete öves mester vezetése alatt.

Részletek »

Juhász Adri a Twins Gym street-workout edzője

Juhász Adrienn

Street Workout-tal 2013-ban találkoztam először, szerelem volt első látásra. Elszántságomnak és kitartásomnak köszönhetően egy évvel később már versenyeken is indultam erő kategóriában, melyeken eredményesen szerepeltem.

Részletek »

Midling Dóra a Twins Gym Crossfit edzője

Midling Dóra

Négy éve edzősködöm. Miután az egyetemen a versenyzést befejeztem, kezdtem el foglalkozni a crossfittel. Mindig is szerettem a sajttestsúlyos és eszközös edzéseket, ahol új technikai elemeket is lehet tanulni a különböző sportágakból. Így döntöttem a crossfit mellett. Az edzéseim alkalmával sokféle technikai elemet oktatok, hogy bővítsem a vendégeim tudását, illetve a pontos kivitelezésre való törekvésre is nagy hangsúlyt fektetek.

Részletek »

Többi edző »

Edzések

Crossfit edzés a Twins Gym-ben

Crosstraining

A crosstraining egy olyan modern funkcionális edzésforma, melynek hatására az emberi szervezet robbanásszerű fizikális (állóképesség, erő, gyorsaság) fejlődéssel reagál. Az edzés célja, hogy az egyén állapotától függően minél több izomcsoportot vonjon be a munkába, mindezek mellett erősítse az inakat, így védve az ízületeket. Cél továbbá az is, hogy az erő fejlesztése mellett az állóképesség is fejlődjön.

Részletek »

Brazil Jiu Jitsu alapmozdulatai a Judo alapelemeit is tartalmazza

Brazil Jiu-Jitsu

A Brazil Jiu Jitsuban (BJJ) nagy hangsúlyt kap a földharc és a befejező fogások, amikbe beletartoznak az ízületfeszítések és a fojtások. Alapelve a következő: egy nagyobb, erősebb ellenfél legtöbb előnye abból származik, hogy az messzebbre „elér” és erősebbek az ütései, ám mindezek hatástalanok a talajon való birkózáskor.

Részletek »

Twins Gym-ben MMA edzés

MMA

Az MMA egy modern szabályrendszer, amely meghódította az egész világot keménységével és a harcosok elszántságával. Sokan helytelenül az MMA-t sportként szokták említeni, ami egy félreértés: hiszen az MMA egy szabályrendszer, ahol különféle harcosok (birkózók, jiu-jitu-sok, thai-bokszolók, stb.) mérhetik össze tudásukat.

Részletek »

Twins Gym Capoeira edzése

Capoeira

Capoeira történelmi hagyományokon alapuló brazil harcművészet, amely kombinálja az önvédelem, a küzdősport, az akrobatika, a tánc és a zene elemeit. Összetett, az egész testet átmozgató, mégis nagyon könnyed mozgáskultúrájú sportforma. Budapest III. kerületében lévő családias hangulatú termünkben minden korosztályt várunk szeretettel, akik ki szeretnék próbálni ezt a mozgásformát, legyen akár kezdő, akár tapasztalt sportoló.

Részletek »

Többi edzés »