A Twins Gym táplálkozás tanácsadója, Dékei Zóra

Dékei Zóra

Zozó

A termünkben elérhető edzések (thaibox, kickbox, crosstraining, trx, streetworkout, jóga, brazil jiu-jitsu, judo, fegyencedzés, mma) során igen nagy terhelésnek van kitéve szervezet, ezért különösen fontos az edzés utáni regenerációra, a szénhidrátraktárak feltöltésére éppúgy figyelmet fordítani, mint az edzések során a bemelegítésre és a nyújtásra. A mennyiségileg és minőségileg is helyesen összeállított étrenddel gyorsabb regeneráció biztosítható, elkerülhetőek a sportsérülések és a teljesítmény is növelhető, a jobb közérzetről nem is beszélve.

A Twins Gymben dietetikus segít a helyes életmód kialakításában, mely magába foglalja többek között a táplálkozással befolyásolható betegségek megelőzését, az egészség megőrzését, a kívánt testsúly elérését valamint a verseny-, és szabadidősportolók teljesítőképességének javítását is. A szolgáltatások között elérhető az étrendi napló elemzése, valamint a több hetes étrendkövetés is, amely során dietetikusunk folyamatosan kontrollálja az egyén étrendjét, segít a személyre szabott helyes életmód kialakításában valamint a meghatározott célok elérésében.

Bemutatkozik dietetikusunk:

Már igen régóta foglalkoztat a táplálkozástudomány, mivel kisgyermekkoromtól kezdve szigorú gluténmentes diétát kell tartanom, mely megtanított arra, hogyan mondjak le egy-egy ételről és milyen praktikákkal, ötletekkel készíthetem el diétás ételeimet, hogy azok az eredeti változathoz legjobban hasonlítsanak. Dietetikusként saját tapasztalataimat és tanulmányaimat együttesen alkalmazva segítek a hozzám fordulóknak a személyre szóló étrend kialakításában és a kitűzött célok elérésében.

Twins táplálkozási tanácsadás menete:

Érdeklődők számára 2 dokumentumot küldünk, egy táplálkozási kérdőívet és egy mintát a 3 napos táplálkozási napló kitöltéséhez.

Dietetikai állapotfelmérés egyik kulcsfontosságú eleme a 3 napos táplálkozási napló, mely pontosan kitöltve egy általános képet ad dietetikusunknak a személy táplálkozásáról. Fontos, hogy minden elfogyasztott étel, ital szerepeljen a listán, lehetőleg minél pontosabban megnevezve. Az étrendi napló mellett küldünk egy kérdőívet is, melyben a személyes adatokon túl a táplálkozás szempontjából nélkülözhetetlen kérdések szerepelnek, mint például a preferált élelmiszerek, az eddig tartott diéta, vagy az elérendő cél.

A kitöltött dokumentumok alapján a táplálkozás elemzése és a javaslattétel kérhető online vagy személyes módon egyaránt.

Az étrendi napló elemzésén kívül szolgáltatásunk között étrendkövetés is található, melyben tanácsadónk 3 hétig kontrollálja folyamatosan az egyén étrendjét, hogy a kitűzött célok elérése könnyedebb legyen. A körülbelül 1 hónapos étrendi kontroll alatt legtöbb esetben a rossz szokások eltűnnek és helyükbe az átbeszélt jó szokások kerülnek, vendégeink közelebb kerülnek céljaikhoz. A 4 hét elteltével az étrendkövetés folytatható.

Szolgáltatásaink között elérhető az étrendtervezés is, mely során dietetikusunk az egyén igényeinek, céljainak megfelelő étrendet állít össze.

Twins táplálkozási csomagok:

Alap csomag:

 • Ár: 4000 Ft
 • Időtartalom: 1 hét
 • 3 napos táplálkozási napló elemzés online

Étrendkövetési csomag:

 • Ár: 9000 Ft
 • Időtartalom: 4 hét
 • Személyes konzultáció (60 perc)
 • 3 hetes online étrendkövetés

Személyes konzultáció, táplálkozási tanácsadás:

 • Ár: 6000 Ft
 • Időtartalom: 60 min

Étrendtervezés:

 • Ár: 15.000 Ft
 • Igényekhez alakított 1 hetes étrend

Érdeklődni lehet e-mail-en: dekei.zorka@gmail.com