Sztaracsek Bogi

Sziasztok! Sztaracsek Boglárka vagyok Cross Kids és Crosstraining oktató

Több, mint 5 éve crossfitezek, ami nem csak testileg-lelkileg tölt fel, hanem segít legyőzni önmagad, folyamatosan új impulzosokat ad, valamint mindig többre sarkall, mint amit gondolnál magadról. Minden edzés más és más, sosincs ugyanolyan edzés. Továbbá egy órán szinte minden izomcsoportot megmozgat, ezáltal hatékony edzésforma.

Hogyan is lettem sportoktató?

Gimnazista korom végéig- mindent, ami sport, mozgás, egészséges életmód kerültem. Szülői példa sajnos nem volt, ami gyermekkoromban előrelendített volna. Az áttörés akkor történt, amikor gimnáziumban elvittek minket evezni.

Teljesen beleszerettem ebbe a mozgásformába, olyannyira, hogy versenyszerűen eveztem 2 évig. Majd ahogy egyetemre kerültem, megismerkedtem a TRX® edzésmódszerrel, terepfutó versenyekre jártam, több Spartan race-n is részt vettem. Ezután találtam rá a crossfitre, amit a mai napig rendszeresen végzek. Volt egy kisebb sérülésem, amiből nagyjából fél év alatt sikerült felépülnöm.

Teljes életmódváltásba kezdtem, eldöntöttem, hogy mindent szeretnék tudni a helyes edzésmódszerekről, a helyes gyakorlatok végrehajtásáról, szeretnék minél több embernek segíteni abban, hogy elérje célját.

Célom, hogy minden vendégem azzal a tudattal menjen el egy-egy órám után, hogy ma is tett valamit egészségért. Óráim vidám hangulatban telnek. Fontosnak tartom, hogy minden egyes vendégemre odafigyeljek.

Végzettségeim:

2016. ELTE Tanító és Óvóképző Kar óvodapedagógus szak

2017. ART Edzőképzés Testépítés és Fitness sportoktató szak

Mikor tart órát