Hajdú Dóri a Twins gym crossfit edzője

Hajdu Dóri

Dóri

4 éve dolgozom edzőként, pályafutásomat Magyarország első hivatalos CrossFit termében, a CrossFit Budapestben kezdtem 2012 elején. A CrossFit edzésrendszer sokszínűségének köszönhetően otthonosan mozgok a kettlebell, TRX, erőemelés, olimpiai súlyemelés, saját testsúlyos gyakorlatok, torna, atlétika gyakorlatainak kivitelezésében és tanításában.

Emellett versenyszerűen űzöm ezt a sportot, Elit kategóriás CrossFit versenyző vagyok, számos hazai és nemzetközi versenyen veszek részt.

A CrossFit edzésrendszer segítségével szeretnék segíteni az embereknek, hogy változtassanak az életükön, hogy egészséges és minőségi életet élhessenek. Hogy fittek legyenek, hogy ne okozzon gondot feltenni egy bőröndöt a repülőn vagy felemelni az unokákat, hogy jól érezzék magukat a bőrükben! Hogy friss, mozgékony, élettel teli diákok, anyukák, apukák legyenek!

Az edzéseim során fontosnak tartom a fokozatosságot, a mobilizációt, a megfelelő mozgásminták és technika sajátítását, a tökéletességre törekvést. Emellett fontos a jó hangulat, a csapatszellem, a közösség, hogy erre az 1-2 órára mindenki kiszakadjon a hétköznapok rohanó világából, érezze jól magát, miközben tesz egy fittebb életért!

Verseny Eredmények

CrossFit Watt verseny - Győr 1.hely

Scitec Muscle Beach - Balaton Throwdown 3.hely

Battle of London 2013,2014

Brussels Throwdown

Central European Throwdown

CrossFit Wroclaw Team Invitational 3.hely

Italian Throwdown 5.hely

Fanatic Adriatic Throwdown 4.hely

Istanbul Throwdown 5.hely

Serbian Throwdown 2. helyezett

Tanulmányok:

CrossFit Level 1 Trainer

CrossFit Gymnastics Trainer

Medical and Kinesio Taping Concept

Semmelweis Egyetem, Testnevelés és Sporttudományi Kar - Humánkineziológia

Mikor tart órát