Habash Antoine - Twins Gym

Thai-Box, K-1 Reggeli Matiné

Antoine vezetésével a Muay Thai és K-1 alapjaiba nyerhetsz betekintést. Magyarország egyik legeredményesebb Muay Thai harcosa nem csak a technikai képzetséged fejlesztésére, felépítésére helyez majd óriási hangsúlyt, de a szellemi és fizikai erődet, az állóképességedet is fejleszti. Saját bevallása szerint fizikálisan és mentálisan is rendkívül felkészültnek kell lenni ehhez a sporthoz, „hiszen a ringben nincs mellébeszélés”.

Budapesten egyedülálló módon egy háromórás idősávban zajlik az irányított Muay Thai edzés hétfőn és szerdán reggel 7 órától 10 óráig. Ezen idősáv alatt bármikor érkezhetsz és bármennyit edzhetsz, természetesen folyamatos edzői felügyelet mellett. Antoine mindenkinek a saját céljaihoz, képességeihez és igényeihez igazítja a mozgás intenzitását.

Az edzések során a Muay Thai és K-1 technika elsajátítására, a fejlődésre (ütések, rúgások helyes kivitelezésére), az erőállapot fejlesztésére, az önvédelemre, valamint a fizikális és mentális fejlődésre fekteti a legfőbb hangsúlyt.